UMĚNÍ ZAHŘÍVANÉHO TABÁKU

Představujeme Ploom – jedinečnou technologii zahřívaného tabáku

1.6.2023
Technologie zahřívaného tabáku mění svět kouření. Nedochází k žádnému spalování, takže si užijete autentickou chuť tabáku bez kouře a zápachu. Jen si představte to potěšení, když víte, že si můžete vychutnat chvíle se zahřívaným tabákem, který neobtěžuje vaše okolí.

Vítejte ve světě Ploom

Ploom je jedinečná značka, která se věnuje vývoji výrobků pro zahřívání tabáku. Výsledkem je unikátní zařízení Ploom X, které nabízí kuřákům skutečnou alternativu k cigaretám. Využívá sílu exkluzivní technologie HeatFlow, která uvolňuje plnou chuť tabáku bez jakéhokoliv spalování. 

Ploom poskytuje jedinečný požitek z tabáku a skvěle navržené zařízení nabízí nejmodernější technologie, které mají styl. Výsledkem je pohodlí, ať jste kdekoliv – venku na hudebním festivalu nebo uvnitř při posezení s přáteli.

Objevte svět technologií Ploom

Zařízení Ploom X má žebrovanou zahřívací komoru s technologií HeatFlow, která využívá speciálně vyvinutou tabákovou náplň Camel. Ta se po vložení do komory stlačí, aby kolem ní mohl snadno proudit horký vzduch.

Náplň se nikdy nezahřívá zevnitř (trnem), ale rovnoměrně zvenku při optimální teplotě, takže nedochází k přímému kontaktu se zdrojem tepla a tabák se nepřipaluje. Díky tomu Ploom přináší autentickou a příjemnou chuť v závislosti na zvolené náplni Camel – od intenzivní tabákové přes ovocné až po mentolové příchutě.* 

Tyto jedinečné technologie a precizní konstrukce jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a jsou k dispozici v elegantním moderním designu, který se snadno vejde do kapsy nebo kabelky. Více informací, jak si přizpůsobit Ploom, najdete v článku na našem blogu „Představujeme Ploom – kde se technologie potkává se stylem“.

Když se prvotřídní tabák spojí se špičkovou technologií

Systém zahřívání tabáku je revoluční, pouze pokud přináší skvělou a autentickou chuť tabáku. Níže se dozvíte, že jedinečnou technologii má nejen zařízení Ploom X, ale i náplně a příslušenství Ploom. 

Tabákové náplně Camel sice vypadají jako běžné cigarety, ale tím jejich podobnost končí. Jsou totiž vyrobené z unikátní směsi ActivBlend, která je speciálně navržená pro zařízení Ploom X. Tvoří ji tabákové listy prémiové kvality odrůd Virgina, Burley a Oriental s přidanou tabákovou vrstvou, která dodává autentickou chuť pravého tabáku. Celý proces výroby náplní Camel od pěstitelů, kteří se starají o semínka, až po konečnou kontrolu kvality je cestou pečlivého výběru, odborného dohledu a perfekcionismu. Abychom vám mohli nabídnout co nejširší škálu chutí, pečujeme nejen o tabák, ale obohacujeme ho o příchutě, které mu dodávají jedinečné chuťové tóny od praženého tabáku až po chladivý pocit mentolu.*

Tato kombinace unikátní technologie a techniky je zárukou skvělých chuťových zážitků, ať už si vyberete jakoukoliv příchuť náplně Camel. Dáváte přednost intenzivní chuti tabáku, ovocné příchuti nebo chladivému mentolu*? Z naší bohaté nabídky si vybere každý. Kompletní nabídku nální najdete v článku na našem blogu „Jak dlouho vydrží náplně Camel?“

Navrženo pro váš styl

Sebevyjádření je u Ploom standardem. Vyberte si z barev Champagne Gold, Silver, Slate Grey nebo Black a přidejte na své zařízení atraktivní magnetický přední panel. Na výběr máte mnoho barev, takže vzhled můžete změnit během chvilky. Ať už chcete klasickou černou, která se hodí k vašemu pracovnímu vzhledu, nebo zářivý barevný kontrast, který udělá módní dojem, Ploom má vždy co nabídnout.

Ploom se však nezaměřuje pouze na formu a funkci, ale velký důraz klade i na personalizaci. Proto se dodává s řadou příslušenství, která vyhovují vašemu životnímu stylu. Můžete si vytvořit jedinečný balíček Ploom, který bude vyhovovat vašim potřebám doma, v autě nebo na cestách – od přenosných pouzder přes zadní kryty až po dokovací stanice a USB kabel a stylové zásobníky na tabákové náplně.

Jste připraveni vstoupit do světa Ploom? Kupte si startovací sadu Ploom.

 

Aktualizace: od 23.října 2023 již ze zákona nelze prodávat ochucené tabákové náplně do zahřívačů tabáku. Více informací o zákazu a dostupných náplních se dočtete v našem článku: Barevný svět chutí zahřívaného tabáku s novým zákonem nekončí.

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano