VŠE O TABÁKOVÝCH NÁPLNÍCH CAMEL

Jak dlouho vydrží náplně Camel?

1.6.2023

Pokud jste si oblíbili technologii zahřívaného tabáku jako alternativu k tradičním cigaretám, budou vám tabákové náplně Camel připadat povědomé. Jsou speciálně vyvinuté pro zařízení Ploom X a mají delší filtr pro ještě jemnější chuť tabáku. 

Uvidíte, že až si tento nový a zodpovědnější způsob užívání tabáku osvojíte, oceníte je ještě víc. Tabákové náplně Camel jsou totiž vyrobeny z pravého listového tabáku.

Ať už je vaše motivace pro toto rozhodnutí jakákoliv, se zařízením Ploom X a náplněmi Camel si nyní můžete užívat tabákové chutě bez kouře.

Jak dlouho vydrží náplně Camel?

Náplně Camel jsou vyrobeny ze speciální tabákové směsi ActivBlend, která je uzpůsobena pro zahřívání tak, aby poskytla jedinečný požitek od prvního do posledního potažení po celou dobu, tedy asi 5 minut. Tato směs je vyrobena z vysoce kvalitních tabákových listů odrůd Virginia, Burley a Orient a z přidané tabákové vrstvičky, která dodává autentickou chuť pravého tabáku. Abychom dosáhli opravdu bohaté škály chutí, pečujeme o tabák s láskou a přidáváme příměsi, které mu dodávají karamelové, kávové, květinové či citrusové a chladivé tóny.

Kvalitu zážitku ze zahřátého tabáku může doplnit pouze rozmanitá nabídka chutí. Každé balení 20 náplní Camel jsme vyrobili tak, aby vám poskytovalo jedinečnou chuť, ať už hledáte bohaté tabákové, ovocné či chladivé tóny.

Zařízení Ploom X je od zapnutí aktivní 5 minut, takže si svou oblíbenou tabákovou směs můžete vychutnat opravdu v klidu.

Vyberte si krabičku!

Nabízíme několik jedinečných příchutí.

Představte si to potěšení, když si vyberete náplň Camel, která se snoubí s vaším jídlem či drinkem. Příchutě si můžete vybírat stejně, jako si k jídlu vybíráte víno.

Pro vyznavače tabákové klasiky:

Bronze je bohatá a intenzivní, silná a vyvážená příchuť s hořkostí z pražení a pečení.

Gold je jemná a sladká, s vyváženou příchutí a komplexními podtóny.

Silver je velmi jemná a harmonická chuť tabáku s nasládlými a decentními aromatickými podtóny. 

Tan je sladká a plná chuťi tabáku. Výrazné tabákové tóny jsou skvěle vyvážené důmyslnou kombinací sladkých, vanilkových a karamelových podtónů.

Burgundy má bohatou, aromatickou a dobře vyváženou chuť s oříškovými a lehkými sladkými tóny.

Amber je jemná a sladká, s vyváženou příchutí a komplexními podtóny.

Svěží příchutě:

Kombinace chladivých tónů a jemné aromatické tabákové chuti.

Teal je charakteristická svěžím chladivým tónem a jemnou, aromatickou tabákovou chuťí.

Aquamarine má jemnou a aromatickou tabákovou chuť, s jemným chladivým pocitem. 

Jarní novinky:

Kombinace jemné tabákové chuti s osvěžujícími citrusovými a sladkými florálními tóny.

Garnet má vyváženou a jemně aromatickou tabákovou chuť se sladkými florálními tóny. 

Yellow má příjemnou tabákovou chuť s osvěžujícími citrusovými tóny. 

Aktualizace: od 23.října 2023 již ze zákona nelze prodávat ochucené tabákové náplně do zahřívačů tabáku. Více informací o zákazu a dostupných náplních se dočtete v našem článku: Barevný svět chutí zahřívaného tabáku s novým zákonem nekončí.

Green je kulatá a svěží. Má vyváženou tabákovou a mentolovou chuť s mátovými a ovocnými tóny.*

Ovocné kapsle pro vzrušující chuťové zážitky:

Stále jste se nerozhodli? Pak si vyberte jednu z našich aromatických příchutí, které po rozdrcení kapsle uvnitř filtru uvolní příval intenzivní ovocné a mentolové chuti. K dispozici je několik vzrušujících chuťových zážitků*:

Purple Option mají jemnou a vyváženou chuť ovoce, bobulového ovoce a máty s jemným, sladkým tabákovým nádechem. Příval chuti z bobulového ovoce přechází v ústech do dlouhotrvajícího chladivého pocitu.*

Green Option je osvěžující chuťový zážitek z páry s převahou máty, lehkých tabákových tónů a sladkých ovocných podtónů. V dochuti přichází intenzita mátových vjemů.*

Baize Option nabízí příval ovocné chuti s hruškovými podtóny. Je dobře vyvážená s tabákovými a mátovými tóny, poskytuje dostatečnou sladkost a osvěžující pocit v ústech.*

A kdo říká, že se musíte omezit na jedinou příchuť? Rozmanitost je přece kořením života! Proč tedy nekombinovat a nezjišťovat, která tabáková náplň vyhovuje vaší náladě, zda ovocná vůně po ránu, silná tabáková chuť uprostřed dne či mentolová chuť po večeři.*

S výběrem vám pomůže přehledný průvodce, který porovnává vybrané náplně Camel podle tří chuťových atributů – chuti tabáku, intenzity a komplexnosti.*

Nákup náplní

Pokud potřebujete doplnit zásoby náplní Camel, můžete to udělat snadno a rychle v online obchodě Ploom, kde najdete vše, co potřebujete, a navíc při objednávce nad 400 Kč máte dopravu zdarma.

Tabákové náplně Camel koupíte také ve své trafice, supermarketu nebo prodejně Ploom, kterou najdete pomocí online vyhledávače prodejen.

Pokud vás zajímá, kolik ušetříte se zahřívaným tabákem Camel oproti klasických cigaretám, přečtěte si o tom článek.

Ať už máte rádi jakoukoliv tabákovou směs, určitě najdete náplň Camel, která bude vyhovovat vašemu stylu.

 

* Aktualizace: od 23.října 2023 již ze zákona nelze prodávat ochucené tabákové náplně do zahřívačů tabáku. Více informací o zákazu a dostupných náplních se dočtete v našem článku: Barevný svět chutí zahřívaného tabáku s novým zákonem nekončí.

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano