JAK DOPADL PRVNÍ PLOOM ROK 2023?

Všechno nejlepší do nového roku přeje Ploom

20.12.2023
Také rok 2023 přinesl, jak už to ostatně bývá, mnoho novinek a nemálo změn. Některé z nich přitom výrazně zasáhly i do tuzemského tabákového světa. A z tohoto pohledu je nepochybné, že si ho budeme pamatovat především jako rok, kdy vlny na českém trhu rozvířil unikátní japonský přístroj na zahřívání tabáku Ploom X Advanced. Jaký ten první „ploomovský“ rok vlastně byl? A co všechno jsme s Ploomem zažili? Odpověď je jasná: nebylo toho málo! Tak si pojďme pár jedinečných událostí připomenout…

První rok s Ploomem

Když se na jaře 2023 Ploom X Advanced v Česku objevil a rozšířil tuzemskou nabídku zařízení na zahřívaný tabák, po zásluze na sebe přitáhl pozornost. Byl – a je – totiž zkrátka jiný než ostatní. Samozřejmostí přirozeně jsou nejmodernější technologie, které výrazně inovují prostředí tabákových alternativ. Ploom však k sofistikovanému „hardwaru“ vždy přidává spoustu dalšího – ať už se to týká ekologie a udržitelnosti, moderního designu, kultury i aktivit v oblasti sociální pomoci. Úspěšně rozjetá spolupráce s Klubem svobodných matek a Oděvní bankou toho může být skvělým příkladem.

Od léta pak začal být Ploom vidět na mnoha frontách i ve veřejném prostoru. Na české silnice například vyrazil SuperPloomer, tedy flotila ekologických elektromobilů s nezaměnitelným logem, které vám (na zavolání) přivezou váš Ploom přímo domů. Protože někdy se zkrátka může stát, že i když budete pravidelně nakupovat na e-shopu ploom.cz, tak vám třeba dojdou tabákové náplně nebo budete chtít (teď hned) udělat radost někomu ze svých kamarádů.

Ukázat se v dobré společnosti

Už první rok ale také jasně ukázal, jak skvěle se Ploom cítí v dobré společnosti a že si rozumí s kvalitní kulturou. Proto ostatně s chutí vyrážel na akce, kde se lidé rozhodně nenudí. Na mnoha místech se tak v letních měsících začaly objevovat elegantní, designově vyvedené a nepřehlédnutelné pop-up stores Ploom, v nichž bylo možno si v klidu posedět, odpočinout, popovídat, dát si něco dobrého nebo se třeba od profesionálně vyškolených ambasadorů dozvědět něco o novinkách ze světa zahřívaného tabáku a nahlédnout do všech zákoutí světa v barvách a stylu Ploom.

Ploom si tak společně s vámi ve velkém užíval na hudebním festivalu Metronome Prague. Zavítal také na oblíbený letní Apetit piknik plný skvělého jídla a pití a zastavit jste se v Ploom zóně mohli rovněž ve vyhlášených pražských Žlutých lázních na stylovém Yellow Ploom eventu.

Pro návštěvníky Prahy se vyhledávanou destinací stal i pravidelný páteční Summer pop up Ploom v Reigrových sadech, kde bylo možno se podrobně seznámit s novou technologií třeba u šálku dobré kávy či se sklenkou svěžího prosecca.

Ploom v měnícím se, a přitom jedinečném světě

Stejně jako všichni ostatní i Ploom se během podzimu musel vypořádat s rozšířením zákazu prodeje tabákových příchutí i na náplně do přístrojů na zahřívání tabáku, tedy i pro Ploom X Advanced. Pro zákazníky se tak sice již v prvním roce lehce pozměnila škála nabízených náplní, nicméně s ohledem na pečlivý výběr a přípravu tabákových směsí Camel zůstala pestrá paleta chutí tabáku zachována i do budoucna.

Do roku 2024 tak Ploom vstupuje jako sice mladý, nicméně nepřehlédnutelný a již pevně zabydlený hráč na tuzemském trhu. A abyste na první rok s Ploomem nezapomněli, můžete si (třeba pod stromeček) nadělit jedinečnou limitovanou edici Ploom Metallum Symphony navrženou skvělým designerem Maximem.

 

TIP: Sepsali jsme pro vás tipy na dárek pro kuřáka.

 

Ať je i pro vás rok 2024 skvělý a jedinečný – a pokud možno bez kouře a bez zápachu. Stejně jako váš Ploom!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano