SuperPloomer expresní a ekologické doručení

Expresní a ekologické doručení Ploom sortimentu až k vám domů? To je SuperPloomer!

6.6.2023

Haló, SuperPloomer?

Dochází mi náplně do mojí Ploomky…

K vašim službám! Stačí si jen vybrat, objednat a do pěti jsme u vás!  

SuperPloomer, to je expresní doprava všech našich výrobků po celé Praze. Abyste si svůj jedinečný požitek a autentickou příchuť tabáku mohli vychutnat ještě lépe – kdykoli a odkudkoli. Jezdíme stylovými elektroauty, která se – stejně jako všechny výrobky Ploom – obejdou bez kouře a zápachu.

•   Objednejte do 12:00 a my vám zboží doručíme ještě ten den před 17:00.

•   Při objednávce nad 400 Kč máte dopravu zcela zdarma.

•   Naši kurýři jsou zároveň vyškolenými ambasadory značky Ploom, kteří vám zkušeně odpoví na všechny otázky ohledně našich výrobků.

Zapomněli jste si něco objednat? Nevadí. Součástí dopravy je i možnost na místě udělat objednávku online s našim specialistou, poté vám bude zboží rovnou vydáno. Můžete si tedy pohodlně dokoupit vše, co potřebujete. Třeba příslušenství Ploom nebo nové zařízení Ploom X.

Zavolejte si SuperPloomer a my vám přivezeme, co si objednáte. A k tomu i něco navíc – značka Ploom totiž do vašeho života přináší jedinečný lifestyle a inovace. Díky technologii HeatFlow zažijete nový a lepší požitek ze zahřívaného tabáku – bez zápachu, kouře a popelu.

Haló?

SuperPloomer s vaší objednávkou právě dorazil…

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano