PLOOM S THE MAG NA DETEKTORU LŽI

Chcete poznat tajemství známých tváří? Vyzpovídejte je spolu s Ploom na detektoru lži

23.5.2024
Bereme je občas jako bohy, někoho dokonalého a řada lidí k nim vzhlíží, ale i oni mají svá tajemství a neřesti. Mnohdy dost pikantní. Ploom spolu s The Mag si posvítil na velká jména současné scény. Ať už té hudební, MMA nebo třeba fitness.

The Mag, Ploom a Detektor lži

Zní to, jako když se vypráví vtip… Víte, co se stane, pokud se protne spolupráce jednoho z nejoblíbenějších médií generace Z, unikátního zahřívače tabáku a známých osobností připojených na detektor lži? Velmi zajímavá podívaná.

The Mag vznikl v roce 2016 a velmi rychle si našel širokou základnu příznivců. Tento magazín využívající různé formáty přináší informace o aktuálním dění ve světě i na lokální scéně. A právě Detektor lži je jedním z nejsledovanějších pořadů, v kterém známým tvářím moderátor klade otázky přímo na tělo. Jak název pořadu napovídá, jsou opravdu napojeni na skutečný detektor lži, který obsluhuje zkušený polygrafolog Volodomyr Reznichenko.

Stačí drobný emocionální záchvěv a přístroj okamžitě pozná, jak je vaše ANO či NE pravdivé. Trochu děsivá představa, že?    

Tak se pohodlně usaďte, vyberte si tu pravou náplň a užijte si sledování Detektoru lži s Ploom. Komu nahlédnete až na dno duše?

Pšt. Víte, co se jinde nedozvíte?

Tentokrát si moderátor Nikos ve spolupráci s Ploom na horké křeslo pozval například známého rappera Lboye, který se proslavil i drsným zápasem v rámci Clash of the Stars. A co na sebe na detektoru lži prozradil?

Lboy. Pikantní? Pozor, tohle bude žhavé

Nikos ho nešetřil. Padaly otázky, které v běžných rozhovorech rozhodně neuslyšíte. Chcete vědět, zda Lboy někdy utíkal před policií, s kolika ženami najednou chodil, zda spal se svou fanynkou, nebo lituje některých svých činů? Možná se dozvíte i to, jaký má Lboy bodycount.

Mrkněte na celý díl: Lboy na Detektoru lži: Volal jsi policii? Máš bodycount větší než 200?

Attila Végh. Bude to boj

Dalším zpovídaným byl Attila Végh, slovenský bojovník MMA v polotěžké váze. Zajímavá vás, zda někdy prodal svůj zápas? A jak vnímal, když Pirát vypnul Karlose? Chápe Karlose jako svou hrozbu? Některé otázky zabrousí až za hranice. Myslíte, že byl Attila někdy nevěrný?

Mrkněte na celý díl: Atilla Végh na Detektoru lži: Dostal jsi zaplaceno za diss na Korčoka?

A jaké záludné otázky si Nikos připravil na moderátora a sportovce Immanuela Adenubiho? To se dozvíte ve třetí epizodě Detektoru lži s Ploom.

Kdo se na křeslo posadí příště?

Ploom spolu s Nikosem ještě zdaleka nekončí. A koho vyzpovídá příště? Nechte se překvapit. Jedno je ale jisté už teď, bude to stejně bez servítek jako doposud.

Je se na co těšit. Sledujte Detektor lži s Ploom.

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano