PLOOM NA FESTIVALECH

Víte, kde letos potkáte Ploom? Na koncertech, festivalech a mnoha dalších akcích

14.5.2024

Seznam akcí aktualizován pro rok 2024

Letošní kalendář kulturních a jiných společenských akcí všeho druhu je nabitý k prasknutí. Je libo hudbu, gastronomii nebo raději design? Záleží jen na vás, čemu dáte přednost. Ať už ale na nějaký z festivalů vyrazíte sami, nebo s přáteli, je více než pravděpodobné, že na něm potkáte nějaké své staré známé. Třeba svou oblíbenou značku Ploom. Ploom totiž k atmosféře skvělých akcí už neodmyslitelně patří.

Ploom v mnoha podobách

Odpověď na otázku, kde všude na vás Ploom bude čekat, je přitom podobně rozmanitá jako podoby, ve kterých se s ním na akcích setkáte. Někdy to bude bude pop-upový stánek, jindy celá Ploom zóna s vlastním programem. A těšit se na Ploom můžete jak v Praze, tak na mnoha dalších místech po celé republice. Takže kde všude se společně uvidíme?

TIP: Podívejte se, jak vypadal náš Ploom pop-up store minulý rok v Riegrových sadech

Ploom na koncertech

Letošní hudební sezóna začala ve velkém. Ploom si nenechal ujít pražský koncert kapely Rammstein a míří na vystoupení Bruce Springsteen Tour 2024. To se bude konat na letišti v pražských Letňanech, kde se mohou návštěvníci zastavit v Ploom pop-up storu. Budou mít možnost vyzkoušet si zařízení Ploom, a to dokonce i formou párování jednotlivých tabákových náplní s kvalitním proseccem.

Chybět Ploom nebude ani na plzeňském koncertu Stinga či koncertě Eda Sheerana v Hradci Králové.

TIP: Víte, že vloni byl Ploom součástí Metronome Prague?

 

Které festivaly určitě nevynechat?

Do svého kalendáře si ovšem Ploom zařadil i řadu špičkových tuzemských hudebních festivalů:

 

  • V rámci oblíbeného červnového Rock for People 2024 v Hradci Králové si Ploom otevře vlastní Ploom zónu, ve které bude na festivalové návštěvníky čekat celodenní program od talků a rozhovorů s mnoha zajímavými osobnostmi, přes akustické koncerty až po DJs. Těšit se můžete na Maxima Havlíčka, Sharlotu Blakk, Karla Havlíčka, Marcella a mnoho dalších. Akci bude moderovat Petr Ribal. Víc vám napoví program Ploom zóny. Návštěvníci se budou moci zastavit na dobrý drink, posedět, odpočinout si a zároveň vyzkoušet zařízení Ploom včetně různých příchutí tabáků Camel. K dispozici samozřejmě bude profesionální promo-tým, který ochotně odpoví na všechny vaše dotazy a poradí.
  • Stejně jako v loňském roce najdete Ploom také na festivalu Beats for Love 2024 – a opět to bude oblíbený Ploom koutek v rámci zóny Objevte Více Muziky, kde na každého bude čekat příjemné posezení a dobře naladěný promo-tým, který nabídne k otestování jak samotné zařízení Ploom, tak skleničku italského prosecca pečlivě napárovanou s vybranou tabákovou příchutí.
  • Společnost vám Ploom bude dělat ale i na brněnském Pop Messe a milovickém open airu Let It Roll 2024, kde se můžete těšit na speciální Storm stage powered by Ploom.
  • Chybět nebude ani na největší tuzemské rapové události roku, kterou je festival Frontline, na tradičním open air festivalu Zámostí v Třebíči nebo největším mezinárodním rockovém open-air festivalu v ČR Masters of Rock ve Vizovicích.
  • A ti, kdo dávají přednost indoorovým tanečním festivalům, se mohou těšit na Imagination Festival zaměřený na Drum&Bass a Harder Styles nebo třeba na Liquicity Prague.

Food festivaly. Ploom má rád jídlo a pití

Tradiční zastoupení bude mít Ploom rovněž na čím dál oblíbenějších akcích a eventech zaměřených na skvělou gastronomii, protože tabáková chuť si skvěle rozumí s mnoha dalšími chutěmi, což si návštěvníci budou moci sami ověřit. A ochutnat.

V Plzni, Brně, Pardubicích nebo v Kroměříži — tam všude najdete malý, ale designově nepřehlédnutelný Ploom pop-up store v rámci Prima Fresh festivalů. Zde si návštěvníci budou moci otestovat a třeba i zakoupit zařízení Ploom a další příslušenství a vše doplnit napárovaným italským proseccem.

Do tohoto festivalového programu se také vejde Talk stage „Pod Pokličkou“ powered by Ploom, na níž se budou průběžně konat speciální kuchařské show a talky s výraznými osobnostmi kulinářského a gastro světa.

Ploom trailer zaparkuje i na programu hojně navštěvované pražské akce Apetit piknik 2024, a to jak na tom letním, tak v rámci jeho Winter edition. I zde bude k dispozici párování prosecca s vybranými tabákovými příchutěmi, stejně jako možnost vyzkoušet a pořídit si zařízení Ploom včetně příslušenství.

TIP: Přečtěte si, jak probíhal loňský ročník Apetit pikniku, jehož jsme byli součástí.

A protože tabák skvěle ladí s kvalitním proseccem, nemůže Ploom chybět ani na sympatickém eventu Milujeme Prosseco Fest, který organizuje dlouhodobý partner značky Ploom Prosekárna.

Ve jménu designu: Designblok a další

Jednou z charakteristik značky Ploom je ale též její špičkový moderní design, a proto není nijak překvapivé, že ji najdete i na řadě akcí spojených s módou a designem. Ať už to bude renomovaná prestižní událost, jako je Designblok, nebo Mercedes Fashion Week, kde se Ploom stal pro letošní rok partnerem jednoho z galavečerů — MBPFW x PLOOM presents HARPER’S BAZAAR GALA. Hosté budou moci v průběhu každého dne „fashionweeku“ testovat zařízení Ploom a pro VIP pozvané hosty bude připravený i Ploom VIP lounge s občerstvením, hudbou a drinky.

Pokud vás ale spíše baví legendární design motorek, zastavte se na Prague Harley Days. I tam totiž Ploom zavítá. Podobně jako na říjnovou Halloween Party.

Ploom zkrátka najdete během roku 2024 na spoustě míst a v rámci mnoha lákavých akcí všeho druhu. Ploom bude hezky na očích. A vy budete vědět, kde na vás čeká příjemné prostředí, kde se o váš vždy dobře postarají.

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano