JARO PLNÉ BAREV

Slaďte se svým zářivým jarním outfitem i svůj Ploom X

20.5.2024
Žádné dva dny nejsou nikdy stejné a na jaře to platí dvojnásob. Zahalte svůj Ploom do barev nejen podle nejnovějších módních trendů, ale i své nálady a momentálního rozpoložení. Poradíme vám, jak na to.

Jaké jsou módní trendy pro jaro a léto 2024?

Možná vás napadlo, kdo vlastně trendy na jaro 2024 určuje? Kdo říká, jaká barva se bude nosit a bude in?

Jednou z předních autorit a řekněme nekorunovaným králem barev je americká společnost Pantone Color Institut, která je proslulá svým barevným systémem. Každý rok vyhlašuje jedinečný odstín, který bude danému období vévodit. Seznamte se s tím letošním:

Pantone Colours of the Year 2024 je Peach Fuzz, tedy jemná broskvová barva s oranžovým nádechem. Romantika na první pohled.

Institut Pantone však není jediným, kdo diktuje, co se zrovna bude nosit. Záleží také na tom, co se objeví na přehlídkových molech v Paříži, New Yorku, Miláně, Londýně a v jiných módních metropolích. 

Barvy roku 2024 nosí i Ploom X Advanced

Kromě broskvové se bude podle módních guru tedy nosit například i brilantně bílá, zelená, modrá, hnědá či zářivě červená a pastelová lila. Nic na svém kouzlu neztrácí ale ani černá, vínová či šedá, které doplňují zářivější odstíny. Pozvěte si tyto barvy do života i vy. Skvěle vám k tomu poslouží Ploom příslušenství. Vylaďte si své zařízení na zahřívaný tabák do posledního detailu.

Magnetické přední panely na Ploom X Advanced si můžete vyměnit během vteřiny. Vybrat si můžete romantickou variantu v barvě Lavender, výraznou Lava Red, nadčasovou Squared Black či Squared Silver. Barevné květy, blankytnou oblohu a probouzející přírodu pak připomíná Ocean Blue či Amazon Green.

A co Peach Fuzz? Zkuste svůj Ploom obléci třeba do Mango Sorbet a rozzářit si den odstíny žluté.

K přednímu panelu vyberte i zadní kryt či cestovní pouzdro. I tady se nabízí několik odstínů. Pouzdro tedy můžete sladit tón v tónu, nebo k výraznějšímu panelu zvolit spíše neutrální barvu. To samé platí i o zadních krytech. Barevnou paletu doplní neutrální doplňky v černé. Tedy kompaktní pouzdro, nabíjecí stanice či velká dóza. Tak máte jistotu, že nikdy z módy nevyjdou. 

Není to ono? Nevadí, vytvořte si jarní outfit podle svého

Nenašli jste ve zmíněných odstínech to pravé ořechové? Máte rádi jiné barvy? Módní trendy jsou jedna věc, někdy však ke slovu přichází nálada, osobnost… nikdo neříká, že trendy musíte následovat. Přizpůsobte si je, vyberte a zkombinujte si barvy Ploom dle svého.

Věděli jste že: Barvy nejsou pouhým fyzikálním fenoménem, ale mají velký vliv i na vaši psychiku a náladu? Teplé odstíny jako je červená, zářivá oranžová či žlutá v nás probouzejí energii, vášeň a pocity štěstí. Naopak chladnější modrá a zelená navozují klid, harmonie a uvolnění. A třeba fialová pak rozněcuje naši kreativitu a imaginaci.

Existuje mnoho způsobů, jak sladit Ploom s jarem:

 

  • Slaďte barvy Ploom s detaily vašeho oblečení – s barvou bot, kabelkou či třeba lakem na nehty. Nebo třeba s barvou vašeho auta!
  • Pastelové barvy jsou jaro v nejčistší podobě. Vyberte si pro svůj Ploom některou z nich.
  • Máte rádi naopak černou a nosíte ji od hlavy až k patě? Oblečte Ploom do kontrastní barvy, která vždy přitáhne pozornost.

 

Barvy nejsou jen otázkou módy, ale i způsobem sebevyjádření a odrazem vašich emocí. Vyberte si tu svou!

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano